Sök
Stäng denna sökruta.

Verksamhetspolicy för trivselsnickarna

Vi på Trivselsnickarna strävar efter att leverera högkvalitativa och personliga lösningar för inredning och snickerier till våra kunder. Vi är övertygade om att nöjda kunder är grunden för vår framgång och vi arbetar därför ständigt för att säkerställa deras tillfredsställelse genom att:

  1. Leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera produkter och tjänster som är noggrant designade, tillverkade och installerade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

  2. Vara ärliga och pålitliga. Vi vill vara en partner som våra kunder kan lita på och bygga långsiktiga relationer med. Vi är transparenta i vår kommunikation och agerar alltid med integritet och respekt gentemot våra kunder.

  3. Respektera våra kunders tid och budget. Vi vet att våra kunder har olika behov och krav och vi strävar alltid efter att leverera en lösning som passar deras specifika behov och budget.

  4. Ha en positiv inverkan på samhället och miljön. Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot samhället och miljön och arbetar därför aktivt för att minska vår påverkan genom att använda hållbara och miljövänliga material och metoder.

  5. Kontinuerligt förbättra oss själva. Vi tror på att lära oss och utvecklas som ett företag. Vi är därför öppna för feedback från våra kunder och strävar ständigt efter att förbättra vår verksamhet, processer och produkter.

Vi på Trivselsnickarna är stolta över vårt arbete och vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa lösningar och överträffa våra kunders förväntningar.